Episode 1

Eksesnakk, nytt jordskjelv og Tinder-challange

Isabel: Hei alle sammen og velkommen til podcasten Anne Brith og Isabeeeel

Anne Brith: Tuturutuuuu

Isabel innleder med å si at hun har gledet seg så mye til dette at hun har tatt med sjampanje i studio. Anne Brith blir så glad at hun kommer med et høyfrekvent hyl som slet på trommehinna mi. Kommer hørselen min til å overleve dette prosjektet? Anne Brith har tatt med makroner, så de hviner litt over det også. Anne Brith spretter korken av sjampanjen, og så hviner de jammen litt til. Og så skåler de for podcasten så det klirrer i glassene. Damene skal altså være høye på sukker og bobler, dette må jo bli bra! Eller?

Anne Brith sier at de ikke kan drikke sjampanje hver torsdag, for hun skal hente barn og Isabel er enig i at kaffe duger heretter. Isabel sier at de har planlagt 14 episoder, for de har SÅ mye på hjertet. Anne Brith foreslår at de skal fortelle litt om hverandre slik at folk skjønner hvem de er. Det synes jeg er lurt, for hvem søren er denne Bellaen? Isabel sier at Anne Brith er kjent for de fleste, men jeg er litt tvilende og kjører en test på mannen min. Han ser ut som et spørsmålstegn, så hun er nok ikke så kjent hos den mannlige delen av befolkningen, med unntak av de på Tinder.

Anne Brith starter: Isabel er 28 år og faktisk verdens søteste om mest korrekt uttalende jente, og dermed kan vi fastslå at korrekt uttale ikke er Anne Briths sterkeste side. Isabel er korrekt og ordentlig både i fremtoning og språk, så der har vi alle noe å lære. Isabel har en liten hund som heter Johnny Depp og en kjæreste som heter Gerhard (med trykk på a), som Isabel møtte på grunn av Anne Brith. Vi skal få høre den historien en annen gang. Isabel har opplevd mye vanskelig, men hun er ekstremt målrettet (hun sparer ikke på superlativene). Isabel sin spesialitet i bissniss er oppbygging av kjede (hæ?) for hun startet en tannlegekjede da hun var 25 og nå eier hun kjeden Spraytanhuset. Anne Brith er SÅ stolt av henne, og jeg er litt stolt jeg også.

Både Isabel og Anne Brith er medeiere i Blogghuset, som nå er inne i fase en av oppbygging av as-et og det synes Anne Brith er kjempegøy. Det er ingen Anne Brith ler mer med en Isabel, for hun fitter på de mest «insane» og merkelige ting. Begge damene fniser hysterisk, før Anne Brith tar seg inn og sier at de skal komme tilbake til dette i de ukentlige «kjællænsene» (tror hun mener challange) de skal ha. Begge damene smatter høyt og så går ordet til Isabel.

Isabel starter presentasjonen av Anne Brith med at hun har vært veldig mye på TV, gitt ut bok og drevet blogg, men Isabel kjenner Anne Brith som venninne og det skal hun fortelle litt om. Ut fra lengden på alle Anne Briths relasjoner, så tror jeg et vennskap med henne er som en berg og dalbane, men akkurat nå er de inne i honeymoon-fasen. De har en felles interesse i karriere, sier Isabel, begge to er glade i å jobbe. Anne Brith har ambisjoner og evnen til å håndtere x antall baller i luften (virkelig?) og Anne Brith er så målrettet at bellaen bøyer seg i støvet. Anne Brith utbryter «njåååååh» og jeg tror et øyeblikk en søt valp har entret studio, men det er bare hennes reaksjon på skryt.

Isabel synes det er veldig krevende å ta vare på den lille hunden sin, for den skal jo luftes tre ganger om dagen. Anne Brith sjonglerer 4 barn, skriver bøker, har podcast, bloggen og ekstremt mange andre prosjekter ved siden av, sier Isabel, og Anne Brith bryter inn at det er hemmelig før de bryter ut i hysterisk fnising igjen. Isabel er imponert over holdningen til Anne Brith. Jeg tror hun mener at hun er rett i ryggen, for hun kan umulig mene at Anne Brith har gode holdninger? Anne Brith kommer hjem til Isabel med mat og kaker når Isabel har det tøft og Anne Brith roper: ALT KAN LØSES MED KAKER; TA EN MAKROOON! En gang dreit bellaen seg ut på date og spurte Anne Brith om råd, og Anne Brith svarte at Isabel fikk bake en pai, for hun visualiserte bellaen ringe på hos dagen med en pai i handa. Det er så klassisk, sier Anne Brit, alle mann like jo dæææ. Ja gjør de virkelig det?

Anne Brith kommer mye hjem til Isabel og prater mer med henne i telefonen enn mammaen hennes gjør, og hvis Isabel noen gang skal gifte seg så er Anne Brith forhåndsbestemt forlover. Jeg tenker at da må Isabel gifte seg fort, for Anne Briths relasjoner varer som sagt ikke så lenge… Anne Brith svarer: WOOHOOO GerhArd! Isabel sier han bør fri i studio. Jeg begynner å få vondt i ørene og det er 20 minutter og 18 sekunder igjen. Anne Brith bestemmer at alt som skjer i livet deres framover skal annonseres i podcasten.

Damene går over til podcastene første tema: Eksesnakk. Isabel sier at hun og Anne Brith visste hvem hverandre var, via eksen til Anne Brith (Pizzaboy, for de som ikke husker), men første gangen de traff hverandre var de på Majorstuen. Anne Brith var på et dårlig sted i livet og følte seg ufresh mens hun hastet av gårde til en avtale. Plutselig sto Isabel der og lyste opp Majorstuekrysset. Og jeg som trodde at Märtha var lysfontenen. Anne Brith synger i en slags sopranrøst: Engelen kom, sent from abooooove! Og så kniser de hysterisk igjen. Senere på dagen fikk Anne Brith en kommentar på at hun og Isabel snakker veldig høyt og lenge. Anne Brith tror det var en time. Dette er en logisk brist for meg (og jeg hater logiske brister) for Anne Brith sa da for litt siden at hun hastet til et møte?

Anne Brith følte seg litt ufresh
Skjermdump bella1bell

Eksene deres ville overhode ikke at de skulle bli bestevenner, og det skjønner ikke, for eksene var jo bestevenner. Begge samene er enige i at det er rart. Isabel sa til Anne Brith at hun måtte gjøre det slutt hvis hun ikke fikk treffe Isabel, og slutt ble det, ler Anne Brith. Eksen (Pizzaboy) beskrev Isabel som et fyrverkeri av en italiener som hun måtte holde seg laaangt unna. Den setningen høres altfor avanser ut for han, men det er ikke første gangen Anne Brith uttaler seg på hans vegne. Hun skrev et helt blogginnlegg for han noen dager etter at det var slutt. «Anne Brith er utrolig varm, tøff snill (noe i den duren), Hilsen Pizzabudet. Typen til Isabel sa at Anne Brith var gal og ville ødelegge livet til Isabel, så Isabel synes ikke de kan si at eksene hadde rett. Jeg er uenig, eksen til Isabel var spot on!

Kan Anne Brith ødelegge liv?

Eksen til Anne Brith hadde en agenda med å holde dem adskilt, sier Isabel. Løgnen går fort på raske ben, sannheten kommer etter selv om den er sen, sa mammaen til Anne Brith. og det tenker jeg Anne Brith har erfart noen ganger gjennom livet. Sannheten kom i oktober, kabooong! Mer hysterisk fnising.

Anne Brith kommenterte aldri bruddet offentlig, sier Isabel, hun har tydeligvis ikke fått med seg de 15 blogginnleggene Anne Brith la ut etter bruddet. Kort sammendrag: Pizzaboy var en utro dritt, som kun utnyttet Anne Brith for å bli berømt og stjal ting fra henne. Foreldrene hans var psykopatiske barnemishandlere som utnyttet Anne Brith som gratis arbeidskraft.

Jeg kan ikke si noe om årsaken til bruddet, i frykt for å bli saksøkt igjen, sier Anne Brith og fniser hysterisk. «Fikk bare beskjed: Det er krenkelse av privatlivets fred, eller no sånn»

Anne brith nevnte ikke bruddet
Skjermdump Annebrith.no

Her kan dere lese mer om hvordan hun melket bruddet: https://influencere.wordpress.com/2018/12/07/melkes-bruddet/

Men så glemmer Anne Brith at hun ikke har lov til å uttale seg mer, og forteller om bruddet like vel. Hun tok alle pizzaklærne og kastet dem på gulvet og formidlet på sitt blomstrende nordnorske språk at Pizzaboy måtte dra.

Heldigvis har Anne Brith og det yngste barnets far et kjempegodt forhold. Det blir jeg glad for å høre, for vi skal ikke så veldig langt tilbake i tid før hun antydet både vold og svindel fra den kanten.

Isabel har ikke så mye å si om sine ekser, for de fleste er døde (kan det ha noe med hennes italienske røtter å gjøre?) og det skal vi få høre mer om i en annen podcast (antar hun mener en annen episode). Men så ombestemmer bellaen seg og forteller det nå. Ungdomskjæresten døde da hun var 18 år. Nestemann holdt til hun var 21, da fant hun han død i senga, for de var samboere.

Isabel vil snakke om «sjærlighetssorg». Anne Brith har hatt verdens verste kjærlighetssorg, men nøkkelen var rebound. Å My Gadd! Når man går igjennom et brudd, så er det forskjellige faser: Masse gråting, masse sjokolade, masse alkohol med påfølgende fylleangst, stalking og så finner man en fyr på Tinder som man puler. Gjerne en som er prikk lik eksen. Etter pulingen sendte Anne Brith en tekst til Isabel: Jeg har vært en slut!

Etterpå bare dro Anne Brith og svarte ikke på noen av meldingene hans på flere måneder (hun må være helt rå i senga som får meldinger i månedsvis etter en ONS?). Fyren syntes Anne Brith behandlet han dårlig og det synes Anne Brith er hysterisk morsomt. Jeg tenker at det er godt rollene ikke er snudd om, for det kunne blitt stygt.

Isabel skyter inn at de faktisk kan se hvem som har sett (innta)storyen deres, så hvis du stilker må du ha falsk konto. Den var rettet til to bestemte ekser, har jeg mistanke om. Anne Brith og Isabel har fakekontoer, selvfølgelig.

Isabel hevder det rister i rommet, og vi skal tydeligvis over på Jordskjelv-delen av episoden. Anne Brith har lagt ned bloggen og ikke blogget siden 15 februar, for hun var sliten, ødelagt og ga ut bok. Det er det tammeste jordskjelvet jeg har opplevd siden hun hugg tak i armen til Vår Staude på GMN! Men nå kan hun kalle seg forfatter, og det er kjempedeilig, for da kan hun skrive det på Tinderprofilen.

Anne Brith er en nedbrutt hestehov som presser seg gjennom asfalten, BÆM BÆM BÆM og så spratt hun ut av 10 cm tykk asfalt. Skjønner ikke, må være en nederlandsk versjon av løvetannbarn? Anne Brith ble jo så kontinental av årene i Nederland… Men siden hun er en hestehov har hun laget nye AS (for det er det hestehover gjør) og har stabil inntekt som kommer hver måned og det er ingen som vet hvor den kommer ifra og det er sinnsykt deilig, sier Anne Brith. Jeg har en mistanke om hvor den kommer fra like vel… Men det er SÅ mange som har bedt Anne Brith om å blogge igjen, og det skal hun publisere NÅ! På direkten! Hun hyler mens hun presser «publiser» og damene skåler i bobler.

Vi har kommet til Tinder-utfordringen. Isabel er ikke singel, så det er Anne Brith som skal utfordres. Isabel synes den nye volvoen og det nye huset til Anne Brith trenger en ting på fire bokstaver. M A N N. Anne Brith prøver å overbevise oss om at hun ikke har vært på Tinder på lenge. Anne Brith skal skrive en melding til alle matchene sine (samme melding):

Hei! Beklager et noe sent svar fra meg. Jeg er i det spontane hjørnet i dag og ønsker å treffe deg for en lunsjdate nå klokka 12. Jeg befinner meg midt i sentrum og kunne tenke meg sushi

Isabel mener at det kan dukke opp 40-50 menn, Anne Brith blir veldig nervøs. Herreguuud, oh my goood, e dørrrr! Da hun endelig er ferdig med utropene sine så ber Isabel henne fortelle hva hun har gjort i sommer, noe som fører Anne Brith inn i en ny oh my god-herregud tirade. Men til slutt får hun samlet seg såpass at hun hyler at hun har kjøpt seg huuuuuuus! Og så skåler de på det, og jeg tenker at de bør roe ned på bobleinntaket, for hvordan skal Anne Brith håndtere 50 menn hvis hun er dritings? Samme dag som hun fikk drømmehuset, en villa faktisk, så fikk hun volvo XC90 med kremfarget interiør. SÅ mye har skjedd i livet hennes.

Anne Brith synes det er gøy å realisere husdrømmen etter å ha pratet om det i tre år. Er det virkelig ikke mer enn tre år siden hun begynte å fable om hus? Isabel synes de fortjener det, for hun liker barna til Anne Brith så godt. Særlig det ene barnet, men barnet ønsker ikke å bli adoptert av Isabel og Gerhard. Alle Barna har fått eget rom, de har to bad og boblebad. En liten titt på Finn-annonsen viser at villaen har tre soverom og ett bad, så jeg får ikke det til å gå opp.

Dette har hun jobbet veldig hardt for. Anne Brith er veldig rå på å sette seg mål, og hun har aldri IKKE nådd et mål. Hun sier det helt uten ironi, så jeg antar hun tror på det.

En av tindermatchene har svart Anne Brith og det utløser hyling rett under flaggermusfrekvens. Fyren synes tydeligvis «sentrum» er lite spesifikt og lurer på hvor Anne Brith vil møtes. Oh my gadd, nå dør jeg, nå dør jeg, nå dør jeg, sier Anne Brith. Men så døde hun ikke like vel.

Isabel har brukt sommeren på å være sliten, for hun kjøpte leilighet da hun var 19 og var flink pike. Anne Brith avbryter og sier at Isabel og Gerhard er så vakre at de kunne bodd i New York. Jeg visste ikke at menneskene i New York var så mye vakrere enn i resten av verden, men jeg er glad hovedmålet til Isabel var egen leilighet og ikke pent ytre. Når vi ser på bosituasjonen til Anne Brith de siste årene og sammenligner på hva den ytre oppussingen hennes har kostet, så vil jeg si at Anne Brith prioriterer helt motsatt. Isabel tror hun har møtt veggen. Anne Brith mener at Isabel er veldig flink til å stå på for andre, og det kan man bli sliten av. Så fortsetter hun med å legge ut om hvor hardt Isabel har stått på for Anne Brith, uten et snev av dårlig samvittighet.

Anne Brith har ikke flink pike-syndrom, for hun er flink til å sette seg selv først.

Tindermatchen har svart og Anne Brith bryter lydmuren igjen. Fyren jobber rett rundt hjørnet og heter Henning. Jeg antar vi snakker om 1 mann, da, ikke 50. Isabel tar på seg å runde av episoden, så Anne Brith kan sminke seg for Henning. Anne Brith tar ikke hintet og begynner på en ny tirade. I denne podcasten skal de være snille og ikke henge ut folk, ikke baksnakke osv. Vi får nå se…

I neste episode skal de prate om grunferliv og tinderflauser og Anne Brith skal ha en live-date med en person hun kjenner.