Bloggerne sesong 13 episode 14

Jeg elsker deg Emma!

Det er viktig for Caroline å føle seg vel i undertøy. Vi får et tilbakeblikk på Vixen og Iselins kleine invitasjon til Emma som podcastgjest. Emma synes det er vanskelig å tenke på seg selv som et forbilde.

Vi starter med en veldig blank Caroline på vei til photoshoot med MyMuse. Hun husker ikke sist hun hadde photoshoot, SÅ lenge siden er det. Hun er spent på å ta bilder i undertøy, og spør Lars Kristian om han tror hun klarer det. Lars Kristian sier at hun kommer til å naile det. Lars Kristian nok vet hva han snakker om, han har tatt hundrevis av bilder av kona i undertøy.

Photoshooten skal finne sted i en villa i Oslo. I gangen spør Caroline om hun skal ta av seg skoene, noe verten synes hun skal. Lars Kristian vil gjerne beholde skoene på, for han har ikke sokker. «Jeg lærer aldri med de derre sokkegreiene» sier Lars Kristian. Hvor gammelt er gjennomsnittsbarnet når de klarer å ta på egne sokker? Jeg tror Larsk Kristian må dra opp snittet veldig.

Caroline synes huset de skal ta bildene i er helt fantastisk. Jeg er hjertens enig! Det er ikke spor av billigræl og overdreven symmetri noe sted. Eieren er åpenbart ikke sponset av Kremmerhuset.

Caroline har jobbet lenge med kolleksjonen, sier hun. Hun har sett en del utgaver av klærne, og noen har hun til og med prøvet på. Likevel er hun veldig overrasket over utseendet når hun får de i hånda. «Det er SÅPPAS ja» sier hun og holder opp ei gjennomsiktig truse med snøring i ræva. «Etter i dag har alle sett meg naken, egentlig» fortsetter hun og fniser. Akkurat det er vel ikke første gangen, Caroline?

Caroline har blitt fotografert så mange ganger i undertøy og bade tøy (og intet tøy) at hun ikke har tenkt over at hun skal ha på lite klær, sier hun. Men så tenker hun litt på det og lurer på hvordan det skal gå. Det er jo tross alt ny fotograf og et helt team som skal sprade rundt henne. Eller var det hun som skulle sprade?

I (på?) Vettre har Iselin funnet en kombinert bensinstasjon/tatoveringsstudio. Noen av oss går med ettervekst til skuldrene, handler så sjeldent som mulig og begrenser omgang med andre så langt det lar seg gjøre. Men tatovering er viktige greier, det kan selvfølgelig ikke vente til pandemien er under kontroll, det skjønner jo alle! Iselin legger merke til at tatovøren har montert en glasskjerm. «Er det på grunn av coråååånaen? Herreguuuud!«. Iselin forteller at hun har tatt med vann og snacks fordi hun er redd for å svime av. Vanlige bruker antibak og unngår å ta seg i ansiktet, Iselin snafset banan og drikker vann av flaske 50 cm fra tatovøren. Noe grunnleggende har gått Iselin hus forbi, og det er ikke første gangen.

Iselin elsker tatoveringer, det er dritsexy på både gutter og jenter. Sleeves på gutter er ekstra sexy, tydeligvis. Hun får antakelig ståklitt av tatovøren, for som seg hør og bør er han tett dekorert.

Iselin forklarer at hun skal tatovere navnet til yngstedatteren på armen, for det har datteren begynt å mase om. Hun har bare navnet til eldstemann. Barnet gir henne en grønn tusj hver dag. Og sånn i tilfelle vi skulle tvile på historien, har Iselin sendt med et klipp av nevnte barn, hvor hun tilsynelatende etterlyser sitt eget stempel på mamma. «Du … har … ikke … skrevet … eh … meg på armen» stotrer barnet, mens hun forsøker å dra et pledd over hodet. «Jeg vil ha … IBEN!» sier hun, og TV2 har lagt på et ekko på slutten som er en skrekkfilm verdig.

Tatovøren forsøker å komme til saken, men skravla til Iselin går ustanselig. Han får høre om strekkmerker, åreknuter og cellulitter, men til slutt har han fått nok og skrider til verket.

I Oslo besøker Emma managementet sitt. De holder til i toppen av en bygård uten heis, så Emma sleper med seg kofferten sin opp alle trappene. Utifra pesingen å dømme bygger man ikke mye kondis av å posere foran speilet. Jeg vet hun liker aller best å gjøre ingenting, men kanskje hun burde hospitere i gymtimene til sine jernaldrene?

Karriere er veldig viktig for Emma, men hun lever også veldig i nuet og veien blir til mens den går? Eller hvordan Emma går?

Manageren til Emma sier at de har satt dato på hele høsten. det høres ut som en unødvendig jobb, for alle høster kommer ferdig med datoer. Hun tror at datoen for boken også er satt, men Emma vet ikke om de har skrevet den ferdig enda. De går igjennom de siste retningene. Hun mener rettinger. Kanskje hun kan hospitere i norsk også?

I den flotte villaen får Caroline på seg hele skalpen til en fattig jente i India. Hun synes hun skal vise sykt mye hud, så da er det sikkert greit med pels på huet. Hun har aldri tatt så lettkledde bilder før, sier hun. Er det noen som vet om botox kan sive inn i hjernen og lamme hukommelsessenteret?

Lars Kristian må dessverre dra før fotograferingen begynner, for det er ugunstige åpningstider i barnehagen. Caroline synes det er utrolig kjipt. Lars Kristian klapper henne på skuldra og sier «Go get’em girl«. Caroline svarer » Nei kjerp deg a!«. Er omvendt sj/kj-feil en østfoldgreie?

Caroline beklager seg til sminkøren over hvor fælt det er at Lars Kristian må dra. «Det er litt rart at Lars Kristian ikke skal være her, da» «Jeg er liksom vant til at han er der» «Vi er et teaaam!» «Jeg savner han» «hadde jeg visste at det var han som skal ta bildene for da vet jeg liksom at jeg hadde slappet av på en måte. Da vet jeg hva jeg får» Akkurat det siste er et viktig poeng, er den nye fotografen informert om Carolines preferanser når det kommer til «lys og skygge»?

Sminkøren minner Caroline om at Lars Kristian ikke har kommet seg ut av huset enda engang. «Independent woman?» sier han med samme barnehageonkel-stemme som Sebastian bruker til Iselin. Caroline prøver å le av spøken, men irritasjonen lyser.

Caroline har fått på seg første sett med undertøy, og hun ser rett og slett råflott ut! Hun altså, undertøyet er helt jævlig! Det ser ut som et mislykket håndarbeidsprosjekt gjort av en 8-klassing. BH-en slenger i ryggen, skrukker under puppene og på den høyre cupen har man bommet på sømmen midt på brystvorten. Det blir ekstra tydelig med den blanke polyesteren under flombelysning midt på kjøpepuppen til Caroline. De gjør sitt beste for å kamuflere de verste feilene under løshåret, men litt av undertøyet må jo synes også! Her må det mye lys og skygge til, før man får solgt noe undertøy.

På bensinstasjonen er tatoveringen til Iselin ferdig, og alle bananene har forhindret besvimelse. Jeg skjønner ikke hva hun syter for, det må være langt vondere å få sprøytet ting inn i leppa?

Iselin gleder seg så fælt til å vise barnet tatoveringen, og det beste er selvfølgelig om hun får den rykende fersk, så Tom har hivd ungene i bilen og kjørt til Shell. Tom og ungene entrer den lille båsen hvor kunstverket utføres, og ungene klår på alt som er der inne, innimellom litt kyssing på mamma. Hvis jeg noen gang skal tatovere meg (igjen) skal jeg ikke velge Shell på Vettre!

Iselin fiser videre, for hun skal ha Emma Ellingsen som gjest på podcasten. Emma har drasset med seg kofferten til Iselin og det høres ut som hun har tatt en treningsøkt. «Er du på klemmer’n?» spør Iselin. «Ja det går fiiiint» svarer Emma, og jeg grøsser med tanke på bensinstasjon, klamme barnehender, blod, svette, pesing, dørhåndtak og konstant pirking i ansiktet. At Blogglandia ikke er utryddet av corona er ikke innbyggernes feil!

Sebastian er selvfølgelig til stede og forteller jentene om hva de skal snakke om. Jeg trodde sexologen hadde full kontroll, men kanskje han også er sexolog? Det skal handle om sex, onani, tenningsmønster, lyster og fantasier. Emma ser alvorlig og konsentrert ut. Iselin ser ut som hun har fått servert en hel sjokoladekake, bare til seg.

Podcasten dras i gang, og Iselin leser introen fra en blokk. «Dagens gjest er en av de råeste damene jeg vet om. Hun var ikke mer enn bare 8 år ca, da hun fant ut at hun hadde en annen kropp enn den hun identifiserte seg med» Ærlig talt, Iselin, klarte du ikke å pugge dette?

Smiskingen til Iselin er heldigvis innøvd, så Emma blir overøst av de samme flosklene som alle andre Iselin møter, som hun tror hun kan dra nytte av. Hun gjør det kanskje for å få Emma til å slappe av, men Emma ser ut som hun har tankene et helt annet sted. Først når Iselin kommer til saken, våkner hun og går rett inn i rollen som Emma Ellingsen.

Hvordan har kjærlighetslivet vært, spør Iselin, med så oppsperrede øyne at jeg er redd hun skal gå til angrep og spise den søte jenta. Emma tar det med knusende ro, og forteller at det har vært ikkeeksisterende. Hun tror at det kommer til å bli mer komfortabelt etter operasjonen.

«Menn, de har jo penis» sier Iselin, og Emma nikker enig. «Hvis man har penis og testosteron, så får man ofte morgenereksjon«. Emma nikker enig til det også. «Har du morgenereksjon«, spør Iselin. Emma vet ikke, men resonnerer seg frem til at det muligens skjer av og til. Iselin kjører spørsmål fra lytterne, og hevder å bli svett av hvor direkte de er. Ei spør om Emma runker. En profesjonell sexolog hadde kanskje omformulert spørsmålet, med tanke på gjesten, men jeg tipper Iselin fikk ståklitt av det spørsmålet, for strengt tatt handler G-punktet mer om grafsing i kjente folks sexliv, framfor foklkeopplysning.

Iselin får dessverre lite snacks ut av Emma, hun virker å være svært lite opptatt av sex. Hun svarer kort og saklig og forklarer igjen at hun ikke er komfortabel med det før hun har hatt operasjonen sin. På tross av den tørre responsen rister Iselin på blusen og hevder å være både svett og skape storm i et vannglass. Emma forklarer at man gjerne må spørre henne om ting, for det skaper mer åpenhet, men hun synes at man skal spørre på en respektfull måte. «Nettopp!» svarer Iselin. Nettopp…. Som å oversette runking til onanering, all den tid gjesten, tross litt feilleveranser fra naturens side, er jente.

En kommentar om “Bloggerne sesong 13 episode 14

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s