Klage til TV2

Jeg har i utganspunktet tro på at unike mailer har mer gjennomslagskraft enn masseproduserte mailer, men siden TV2 selv bruker antall mailer (et «fåtall») som argument for å eksponere Anne Brith i Bloggerne, så tenker jeg at standardmal er bedre enn ingen mail. Så her er mailen jeg sendte TV2

Hei

Jeg ser at dere har med Anne Brith Davidsen i denne sesong av Bloggerne. Ved presentasjonen av årets deltakere 18. september var det fokus på Anne Brith som forretningskvinne, noe som er naturlig siden hun ellers er malplassert i programmet. Hun er verken blogger eller influencer lenger.

Med tanke på den siste tidens avsløringer håper jeg dere revurderer dette fokuset. Med tanke på alle som har blitt lurt, vil det være høyst uetisk å fokusere på Anne Briths forretningsdrift. For øyeblikket søker hun nye deltakere til kurset sitt, og en slik promotering av TV2 er verdifull reklame. Hun burde strengt tatt rydde opp før noen promoterte flere kurs.

Dere har også Vær Varsom Plakaten å forholde dere til. Her tenker jeg særlig på punkt 3,9.

Opptre hensynsfullt i den journalistiske arbeidsprosessen. Vis særlig hensyn overfor personer som ikke kan ventes å være klar over virkningen av sine uttalelser. Misbruk ikke andres følelser, uvitenhet eller sviktende dømmekraft. Husk at mennesker i sjokk eller sorg er mer sårbare enn andre.

Den siste tidens avsløringer er naturlig nok belastende for Davidsen og ikke minst barna hennes. Familien og Anne Brith trenger skjerming i denne vanskelige tiden, ikke eksponering i Bloggerne. Hun har 4 barn som vil påvirkes av saken så lenge moren deres har medias oppmerksomhet. Anne Brith selv er sykemeldt for tiden, og det er vel ikke urimelig å tenke at dette skyldes presset hun er under. Ta hensyn til hennes helse og klipp henne ut fra Bloggerne, slik at hun får tid til å bli frisk.

Med vennlig hilsen.

Dere må gjerne bruke klipp og lim. Hvis dere har tilføyelser eller egne formuleringer er det bare positivt. Finner dere skrivefeil, så vær så snill og rette de.

Og PS, dere kan klippe ut avsnittet om punkt 3,9, jeg er sikker på at TV2 kan dette. Jeg bare tok det med så alle skal vite hva avsnittet handler om før dere sender inn klage.

Hit kan dere sende mailen:

firmapost@tv2.no

En kommentar om “Klage til TV2

  1. Tips!!
    Denne biten bør tas ut:

    «noe som er naturlig siden hun ellers er malplassert i programmet. Hun er verken blogger eller influencer lenger.»

    Ved å starte med å diskvalifisere TV2s egen beslutning om å ta henne med, har mottakeren piggene ute før han/hun leser resten av e-posten, og den mister litt (mye) kraft.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s