Episode 16

Beauty Squad

Nå har de kortet ned podcasten med 10 minutter. Julegave til alle lytterne!

Isabel åpner: Denne uken har vi faktisk blitt kastet meg og Gerhard sitt felles kontor (på blogglandisk sier man nemlig «meg» først. Ikke Gerhard og jeg) og det var faktisk VÅRT kontor! Isabel underbygger dette med å si at hun hadde hyllene sine og pc’n sin der. Så får vi høre at det var Gerhard som kastet Gerhard ut av kontoret (sammen med Isabel, for han trengte en mancave.
Anne Brith synes Isabel skal huske på at hun ikke flyttet inn til Gerhard alene, hun hadde med seg barnet sitt og Isabel og barnet (jeg tror hun refererer til veskehunden) og de tok over badet, stua, spisestua…. you get the drift.
Isabel sier at i utgangspunktet trives hun faktisk best i stua, men det trenger ikke Gerhard og vite. Både jeg og Anne Brith synes det er festlig at hun da sier det på podcasten, men Anne Brith syntes det var hakket festligere enn meg. Fnis fnis.
Grunnen til at Isabel trives bedre i stua, er at hun ikke trivdes på kontoret. Da er det ikke så rart at hun trives bedre i stua! Gerhard hadde mange ting på kontoret som Isabel ikke syntes passet der. Nå sitter hun ved siden av peisen og synes det er greit.
Dette var ukens høydepunkt for Isabel. Da skjønner jeg hvorfor episoden er kortet ned med 10 minutter.

Anne Brith: Ukens høydepunkt for ME, det har ikke e fortalt enno, e har fortalt litt, å så er det sånn heran VENT VENT VENT dette må vi snakk om i Podcasten. SMATT Menneee dette var fullstendig SJOKK eeehm eeee har jo da møtt en.
Det har hun snakket med Isabel om. De må finne på et kallenavn til Anne Briths nyeste flamme, og etter lang betenkningstid faller de ned på Kåre. Det synes de er hysterisk morsomt. Jeg tenker at det har vært noen flotte Kårer opp igjennom og ser ikke hvorfor det er så morsomt.
Kåre og Anne Brith drar på hyggelig date, og drar en gang til på hyggelig date og jaggu drar de på hyggelig date en gang til. 3 dater der, altså.
En kveld satt de tett inntil hverandre og ble komfortable…. (Burde dette heller være på den nye instagrammen hennes med 18 års grense?)

Jeg er sikker på at Kåre så for seg noe sånt….

Skjermdump Annebrith.no


Heldigvis ikke, det som skjer er at Kåre viser Anne Brith et bilde av seg og mammaen sin. Bildet får Anne Brith til å miste pusten, for mamma hans er som snytt ut av nesa på søsteren til Anne Brith. Hvis så er tilfelle er Anne Brith tanten til Kåres mor. Hvor lavt har hun egentlig satt alderspreferansene på Tinder?


Hvordan reagerte du da, sier Isabel bekymret.
Anne Brith: Eeehh ehhh ehhh hvem e de der?
Kåre: Ja det er mammaen min.
Anne Brith: Ehhh ehhh ehhh det der er søstera mi
Og Kåre bare: Nei det er mammaen min!
Da ber Anne Brith Kåre om å sende henne bilde av moren (wtf?) Og så sender hun bildet videre til søsteren sin (wtf?) Og søsteren svarte at hun ikke kjente igjen brillene sine.
Søsteren til Anne Brith syntes hun om mammaen til Kåre var BRENN LIK og det var veldig skremmende. Hun ba om å få tilsendt flere bilder av mammaen til Kåre (wtf?) og de sendte det ene bildet etter det andre (wtf?)
Tankene til Anne Brith (og muligens søsteren) begynte å spinne og de konkluderte med at de måtte være i familie med moren til Kåre.
Det første Anne Brith tenker er at bestefaren hennes har vært ute med «tisseluren» sin (for nå er hun ferdig med å si pikk på podd)
Anne Brith konkluderer dermed med at bestefar har vært utro og spør Kåre om hans bestemor hadde vært troendes til å pule lage barn med bestefaren hennes. Det trodde ikke Kåre, for han kjente bestemoren sin veldig godt.

Dette bildet har et tomt alt-attributt, og filnavnet er skjermbilde-2020-01-19-kl.-18.38.56-1.png
I stedet var han på date med sin egen grandtante…?
https://sumo.tv2.no


Anne Brith og søsteren begynner å grave i dette. Når man får med seg en date hjem og ned i sofaen, så har man visse forventninger, sa Anne Brith i forrige episode. At daten begynner å etterforske om bestemor har svingt seg med dåsa si er helt sikkert ikke en av dem.
Anne Brith blir så satt ut av at søsteren hennes har en tvilling at hun får et nervøst sammenbrudd der og da. Jeg har lyst til å trøste henne med at de ikke kan være tvillinger hvis de er født av forskjellige bestemødre, men Anne Brith høres overbevist ut, der hun hyler om årevis med løgn. Og hva vet vel jeg, kanskje det er sånn nordlendinger gjør det? Skal vi tro Anne Brith er Nordlendinger en helt annen art enn resten av befolkningen.

Anne Brith gir seg ikke, for hun er FBI-agent nummer 1, så hun sendte bildet av moren til Kåre til here familien sin (WTF?), med teksten: Hvem har vært utro? Jeg sliter litt med å forstå familien til Anne Brith, jeg prøver å huske at de er av en annen art, men likevel blir det forvirrende. Faren til Anne Brith mener mammaen til Kåre ligner sin egen mor, ikke faren, og da kan det jo ikke ha vært faren som var utro? Dermed gikk mistanken over på bestemor. Heldigvis er besteforeldrene til Anne Brith er heldigvis døde (hennes ord) for de hadde snudd seg i grava hvis de visste hvordan Anne Brith holdt på. Det har hun sikkert rett i…

Anne Brith konkluderer med at noe ikke stemmer. Jeg er enig, jeg får det heller ikke til å stemme. Kan noen tegne et slektstre som forklarer hvordan bestemora til Anne Brith, den ene eller den andre, kan ha fått en datter som er moren til Kåre?

Dette bildet har et tomt alt-attributt, og filnavnet er skjermbilde-2020-01-19-kl.-18.27.33.png
Man trenger kanskje noen flere greiner?
https://www.kulturarvskolen.no/oppgaver/et-tre-av-slektninger


Anne Brith gravde videre i historien. Hun grævd og grævd og grævd. Jeg er helt sikker på at dette ikke var utviklingen Kåre så for seg!
Anne Brith ville vite pikenavnet hennes, og både hun og Isabel jobber lenge for å komme opp med et kallenavn på moren til Kåre. De faller ned på Korneliusen. Det skjønner jeg tok litt tid.


Hun graver i fortiden til moren til Kåre, og finner ut at hun vokste opp bare noen timer unna faren til Anne Brith. Så det er han som har vært utro? Anne Brith føler i hvert fall at at hun er veldig nærme løsningen. Isabel sammenligner henne med Tore på Sporet.
Daten til Anne Brith dro hjem (skjønner jeg godt) men Anne Brith ga seg ikke av den grunn. Neste morgen ringte hun han fordi hun trodde hun hadde funnet løsningen. Hun har gravd seg tilbake til 1700-tallet og funnet ut at de har samme tippoldefar. Tippoldefaren hennes levde altså på 1700-tallet?
Isabel lurer på om felles tippoldefar betyr at de er i slekt og Anne Brith sier at alle er innavlet.

Heldigvis er ikke Anne Brith og Kåre gravide, så det er ingen krise at de er i slekt. Men hun synes at det er sprøtt at hun og Kåre sitter på en sofa nesten 300 år etter at tippoldefar reproduserte seg. Tenk på det, sier Anne Brith, at to grener fra EN mann sklir av gårde.
Jeg tenker mest på mammaen til Kåre, som fikk bilder av seg delt med en hel innavlet slekt oppi nord.

Anne Brith ar en egen beauty squad, som består av Isabel og Linni, for anledningen. Linni er med på podcasten i dag.
Jeg trodde et øyeblikk at de hadde besøk av Linni Meister, for de skulle jo bare ha viktige gjester, men da hun begynner å snakke skjønner jeg at hun også er nordfra, og jeg håper de ikke skal drive slektsgranskning på henne.
Linn driver egen salong på Grunerløkka og driver med hår, negler og vipper, bryn og alt vi kan tenke oss. Det har vi gjort i mange år, sier hun og det blir helt stille i studio.
Anne Brith får til slutt igjen munn og mæle og spør Linni om hvordan hun startet. Liksom.
Linni startet i Hammerfest i et lite rom for masse år siden, og så har hun videreutviklet seg masse. Jeg tror Linni må være forkjølet, for hun snufser veldig. Lange magedrag.
Linni og Ariana, som også er med i beauty squaden, fikset Anne Briths hår, inkludert det håret som en fattig Indisk jente ofret for å brødfø familien sin, for to uker seden. Og Anne Brith har seriøst aldri sett så bra ut på håret over tid, for krøllene holdt i 4-5 dager, for Anne Brith vasket ikke håret.

Dette bildet har et tomt alt-attributt, og filnavnet er skjermbilde-2020-01-20-kl.-23.57.01.jpg
80-talls-party?
Skjermdump Annebrith.no


Mange har spurt om hvordan hun fikk håret så fint.
Linne sier at det er fordi de krøllet håret i «småe» passéer, for det er Ariana helt rå på. Ariana og Linni brukte to og en halv time på Anne Brith sitt hår, og fra hva Anne Brith delte på Snapchat gikk to av timene til å gre løshåret.
I dag skal Ariana og Linni krølle håret til 5 jenter på Sørumsand.

Isabel har fått mange spørsmål om vippene sine, fordi de har et bustete utseende og Linni sier at Isabel sine vipper heter volumvipper.  Isabel synes bustevipper ser naturlig ut, det gjør ikke remsevipper fra Cubus. Jeg kan informere om at ingen av delene ser naturlig ut.
Anne Brith er sjokkert over at de har vipper på Cubus., det hadde hun aldri trodd. Isabel visste det, for det brukte hun alltid før. og de holder en måned og ser veldig pent ut. Men Isabel synes det er mer deilig med vippeekstenltions som er der hele tiden, for da føler hun seg alltid fresh.
Det eneste Anne Brith unner seg, og har unnet seg i mange år, er vippeekstenltions. Hun har tydeligvis glemt, silikonpupper, botox, restylane, løshår, løsnegler, lymfedrenasje, spraytan og tannregulering.

Dette bildet har et tomt alt-attributt, og filnavnet er skjermbilde-2020-01-19-kl.-18.58.24.png
Det eneste hun unner seg er falske øyevipper….
https://sumo.tv2.no

En følger har sendt inn et spørsmål til Anne Brith og bellaen om hvordan de unngår å få foundation på genserne sine. Særlig på de hvite genserne. Anne Brith vet knapt hva foundation er, sier hun.
Linni, beautyeksperten, vet hva foundation er, og har tydeligvis løst problemet med å ikke bruke hvite klær. Men hvis du er redd for å få sminke på klærne kan du kle på deg etter at du har sminket deg, eventuelt dekke klærne under påføring.
På Isabel sine hvite gensere får hun bare sminke på innsiden. Jeg lurer på om det kan være spraytan som har smittet over, for det har hun rikelig av, for Isabel bruker aldri «funndation», hun bruker bare pudder.
Linni sier at dette gjelder mørke klær også. Hvis man trekker genseren over hodet så vil sminken smitte av. Jeg lærer så mye nytt av Linni!

Anne Brith vrir samtalen over på spraytan og sier Isabel er eksperten på dette. Mange unge jenter ønsker å bli brune før juleballet. Isabel sier de har så stor pågang i salongen i desember at de har åpent på søndager..
Når bør man gjøre dette, spør Anne Brith. Noen dager før julaften? 1 uke før julaften? To uker før julaften? Hva med bare hele tiden, Anne Brith, sånn som deg…?
Isabel sier at spraytan sitter en uke, men hvis hun skal noe tar hun det dagen før.
Anne Brith sier at hun er så hvit at hun nesten er blå. Hva er tipset for de som er redd for å bli FOR brune? Det trekker bellaen lenge på, og hvis jeg skal dømme ut ifra fargen hennes, og fargen til hennes største kunde, så vet hun ikke svaret.

Dette bildet har et tomt alt-attributt, og filnavnet er skjermbilde-2020-01-19-kl.-19.06.39.png
Kan man bli FOR brun…?
https://www.instagram.com/bella1bell/


Det stopper ikke Isabel fra å reklamere uhemmet for salongen sin i Oslo og jeg tenker at de endelig har fått sponsor på podcasten sin: Spraytanhuset!
Isabel forteller at man kan få akkurat den fargen man vil, man  ikke velge oransje. Isabel sier at hun aldri blir oransje. Jeg spoler litt tilbake for å forsikre meg om at hun virkelig sa det, og ja, bellaen hevder at hun aldri er oransje.
Anne Brith anbefaler å dusje før man legger seg. Anne Brith bruker ikke å dusje, sier hun, for hun er en gammel traver. Sikkert derfor hun ikke vasker håret også. Isabel kaller henne en spraytan-traver.
Anne Brith bruker spraytan-pysjamas, for da blir hun mye finere. Hun vil bli skikkelig BRUN!
Mer reklame for Spraytanhuset.
Gjesten deres, Linni, sier ikke et ord. 

Dette bildet har et tomt alt-attributt, og filnavnet er skjermbilde-2020-01-20-kl.-23.58.57.jpg
Man blir ikke oransje av spraytan…
Skjermdump Annebrith.no

Hvis man blir for brun, sier Isabel, så får man ny spraytan i salongen. Jeg skjønner ikke hvordan dette skal gjøre deg mindre brun?

Topp 3 av hva Isabel tenker på til jul er:
Spraytan og vipper, delt førsteplass
Jeg tror ikke det er vanlig med sølvmedalje, når førsteplassen er delt, men Isabel gir andrepremien til negler. Isabel og andre der ute opplever at neglene til Isabel knekker av veldig fort. Hvor mange opplever det? Anne Brith har i hvert fall opplevd at neglene til bellaen detter av og hun skjønner ikke hva Isabel gjør., for Anne Brith er alenemamma til FIRE. Og hun jobber og hun vasker og hun styrer på, og hennes negler knekker ikke.
Anne Brith er verdensmester i solide negler, altså. Det også!

De børster støv av Linni igjen og spør om det er Isabel sin skyld at neglene detter av. Linni sier at det er mange faktorer som kan påvirke, sånn som at hun gjør ting uten å være klar over det. Sånn som å vaske eller å kjøre handa rett i kjøkkenveggen. Det har Linni gjort mange ganger!
Anne Brith spør om ikke Isabel har vaskehjelp og ler hysterisk. Har Anne Brith glemt at Isabel er barnløs?
Isabel sier at neglene hennes løsner av seg selv. Linni sine sitter i 6-7 uker, og det er AKKURAT sånn som Anne Brith sine.
Andre faktorer som kan føre til at neglene faller av, sier Linni, er at kroppen støter de fra seg. Noen kropper støter fra seg akryl og noen støter fra seg gele. Isabel lurer på «hvordan» negler hun har hatt og Linni sier at hun har hatt både akryl og gele. Linni konstaterer at det ikke er HENNES feil at Isabel sine negler detter av.
Isabel lurer på om hva hun skal gjøre med neglene til nyttårsaften. Jeg lurer på om Isabel bør prøve immundempende medisiner, sånne som folk med transplanterte organer bruker for å hindre at kroppen støter fra seg reservedelene.
Linni sitt råd er mindre drastisk; Isabel bør lime på nye negler i romjula. Isabel ønsker seg da mer stødige (?) negler. Linni foreslår at Isabel velger kortere negler for hun liker å ha dem lange. Veeeeldig lange, skyter Anne Brith inn. Isabel synes Anne Brith har masse «sjø-njø-njø»-kommentarer fra sidelinjen i dag.
Linni reklamerer for neglsalongen sin, så kanskje de har 2 sponsorer i dag? Nei, i følge Anne Brith så drev Linni med snikreklame. Hun får nok en regning i posten!

Det er ett minutt igjen og jeg lurer på om vi noen gang får høre tredjeplassen på Isabels topp 3 ønsker til jul? Fred på jord? Mindre barnefattigdom? Støtte Omvendt Julenisse i Sarpsborg?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s